Monday, January 6, 2014

Sabtu lepas

Sabtu lepas tak banyak activity yang berlaku, sepanjang hari di rumah saja sedang my laki di office. layan bermain dengan kucing dan sebelah petangnya ada orang datang ke rumah untuk service our water dispenser. 

Petang bawak ke malam hujan, sejuk bumi tapi plan untuk jogging ditunda...tak gigih eh nak berlari dalam hujan weh. 
 
Lepas magrib, selepas my laki dah ada di rumah...kami keluar semula untuk mencari makan. tak nak jauh2 dan tak nak makanan yang too heavy, terus decide McD drive thru je. 'kenapa tak nak delivery je'...tau dah soalan macam tu mesti uolsss terfikir kan. saya yang terlebih nak keluarnya walaupun dekat2 dengan rumah, seharian dalam rumah pening jugak :)
  
 orang yang beria nak ikut jugak sedangkan dia dah mengantuk sesangat, that why pandu lalu je

Menu dinner malam minggu kami. 'hah makan apa', ala takde menu lain dekat McD tu kecuali burger, ayam goreng, nugget goreng, kentang goreng, bubur nasi dan segala la yang fast2. kot ada ikan tiga rasa tu takpe jugak nak review kan...

4 comments:

Rai Ourkizuna said...

sure masyuk kalau mamak pun buat drive thru kan..hahaha

Kakzakie said...

Makan berdua nak cepat drive tru jln terbaik..

wantie said...

kalau my hubby tak nak le dia. jenis yang payah nau makan fast food. alolo..siannya peneman tu kan... ngantuk pun ngikut je kehendak isteri kan..

betul tu kalau seharian kat umah boleh biol..

Kumbang Jingga said...

sedapnya mcd..trus ngidam hihi