Saturday, February 15, 2014

Tinggal lama dah...

Pertama kali sepanjang berentry blog ni saya tidak mengupdate langsung entry selama almost a month. tak tertype rasanya blogger.com tu, ada jugak bukak tapi tinggal gitu je la tanpa hupdate hapa pung. life sepanjang tahun baru ni bergerak laju selaju kuda ko, anak tahun kuda pun terpaksa mengejar bapak kuda berlari gamaknya. 

Terlalu banyak agenda seharian sehingga ke mingguan sehingga ke tahunan pun pulun sekali harung. hope saya dapat mengharungi hari2 yang semakin memerlukan masa saya yang lebih, dan saya masih boleh berentry seperti biasa selepas ini.

Semoga kawan2 juga sihat sentiasa. saya sentiasa menjengah jugak entry2 kalian bila masa ada kesempatan, cuma tak sempat nak drop comment je. seronok gembira hendaknya sepanjang masa. semoga kita sentiasa di bawah lindungan Allah SWT.
 
Sedikit bekalan untuk my anak buah yang nak balik asrama semula. 10 bungkus sorang ko, pepandai bagi list lagi. okay la, turutkan aja. bak kata abang ipaq ku, siapa lagi nak habiskan duit makcik kalau bukan anak buah sendiri. okay fine, diterima kata2 tu...

10 comments:

Tihara said...

busy ey,
banyaknya biskut,
memang best kalo makan ramai2 :)

Abil Fikri Ahmad said...

Tumpang lalu di sini..

wantie said...

Haha..betul tu. Jadi mak sedara memang gitulah kan. Bkn apa kita yg mak cik ni memang rela di pau. Rasa happy je klu boleh banjer dorang.

Zamani Abe said...

zam boleh fhm ksibukn tu

msredcheesecake said...

Betul tu mak cik.... Akk suka belanja anak2 buah... Macam anak2 kita sendiri juga....

Sue Bee said...

nampak sedap je biskut2 tu..ingat masa dulu2 tinggal kat asrama..hujung minggu penuh beg dgn makanan berbungkus

azieazah said...

Budak budak kalu dok asrama automatik jadi lapaq memanjang. Kadang tu kita bekalkan makanan, habis diserbu dek kengkawan jer. Alahai kesian.

munna said...

UNTUNG ANAK2 BUAH DAPAT MAKCIK YG BAIK HATI.... MUNNA PUN KALAU DAH KENA PENYAKIT MALAS MMG BERBULAN TAK UPDATE BLOG....

sha my heart said...

busy dengan kehidupan tak apa.

btw, rasanya blog ini memerlukan khidmat nasihat pasal blog.
boleh rujuk pada link ini:11 tips laman web yang baik

semoga bermanfaat.

Cinta hazanis said...

semakin hari makin busy. itu lah kehidupan.:)