Friday, March 7, 2014

Primadona Nafi Bercinta Dengan Menteri

Baru-baru ini timbul desas-desus yang mengaitkan Menteri Wilayah Persekutuan Datuk Seri Tengku Adnan Tengku Mansor dengan bekas Ratu Cantik Malaysia, Erra Fazira.

Tampil menafikannya, Tengku Adnan ketika ditemui semalam di pelancaran Lorong Seni di Ibu Kota berkata, beliau bahagia dengan perkahwinannya.

Jelasnya, beliau tidak ada kaitan sama sekali dengan Erra yang juga pelakon terkenal itu.
“Saya lelaki yang sudah berkahwin dan bahagia dengan perkahwinan saya.

“Saya dengan Erra Fazira tidak.. tidak. Saya bahagia dengan perkahwinan saya,” katanya kepada wartawan ketika diminta mengulas lanjur gosipnya dengan pelakon itu.

Beliau yang juga Setiausaha Agung Umno itu kelihatan terkejut ketika diajukan soalan tentang hubungan istimewanya dengan Erra.

Erra aktres terkenal yang berusia 40 tahun baru sahaja bercerai talak satu dengan Engku Emran Engku Zainal Abidin, 39, pada bulan lalu.
*******************************************
 
Biar betik...baru je bercerai kot takkan dah timbul gosip ada pasangan baru pulak. mak dalam edah lagi nyah, jangan buat pasal!!! 
 
Walau bagaimanapun, sudah menjadi lumrah kehidupan patah tumbuh hilang berganti. setiap yang pengakhiran pasti ada pertemuan, patah tumbuh hilang berganti sudahnya. EF ni dah la meletopsss cantiknya, sapa tak teruja kan...ramai yang suka. 
 
Harapnya EF akan bertemu dengan pasangan hidupnya yang lebih membahagiakan dirinya kelak. mak suka dia ni nyah, cantik bebenor (^_*)
 
Semenjak saya active dengan acara larian setiap minggu, adalah amat kurang sudah edisi keluar makan2 seperti dulu. kalau ada pun, hanya waktu lunch saja. malam memang dah takde lagi agenda makan2 kecuali telan after workout protein je. kali ni nak jugak la letak gambo makanan ye, sinonim dengan blog ini yang kebanyakkan gambo makanan semata yang ada pung.
 
Semalam saya pegi for early dinner @ 430pm, balasah la punya awal makan malamnya kan. lunch tak makan, kenalah makan jugak...kang longlai pulak. destinasi makan2 kali di Restoran Jom Cari Makan, Kota Damansara.  
 
Menu my laki, bihun tomyam dengan teh tarik. yang best dengan restoran ni, mereka menyediakan set "menu of the day". but this time kami tak ambik menu tu pulak.
 
This is my menu la, nasi goreng dengan telur mata + air longan.



Dim sum 3 ketul per serving baru RM3.50 je, sebagai tambahan desert hiksss

4 comments:

anis abdullah said...

Yumss. Mak kena pantang nyahhh. Mak rindu ngko. Gila lama tak jumpa.

QasehnyaRania said...

sedapnya.

wantie said...

sedapnya dim sum. kita suka tau.

susah tau nak makan dim sum kat sini. sebab kat sini cina je jual dim sum.

kalau teringin sangat beli yg frozen tu . sob sob sob

.:fyzz:. said...

adus sedapnya...dim sum tuh..semuanya best2 belaka..
ef harap dia tabah ngan gosip2 yg melanda..