Tuesday, March 18, 2014

Sejuk


Mari kita sama2 mendoakan akan keselamatan semua penumpang dan kembalikan semula our MH370 dalam keadaan selamat.
********************************

Sejuknya hari ni, best je kita guling2. macam nak mintak mak kita selimutkan kita je, sejuk la. sekarang ni kita suka sangat, setiap petang mesti hujan...lena kita tido memalam.

Eh lupa nak beritahu, adik kita Mika yang bulu hitam tu dah takde lagi. tinggalkan kita sebab sakit, sian tapi lega coz tanggung sakit sekejab je. sian mak kita selalu menung tengok cage adik kita tu. 

Sekarang kita dah ada adik baru, bukan sekor tapi 3 ekor. mak kita nak buat kawan dekat kita la. nanti kita tunjuk2 adik kita ye, tengoklah bila tahun mak kita nak up entry tu.

Anyway, semoga besok masih hujan lagi, tak rela nak hadapi panas terik (*=*)


6 comments:

anis abdullah said...

Alahaiiii bestnya tdo. Ai pun nak tdo best hujan skrg ni.

Ujie said...

semalam satu hari ujan..mendung kat tmpt saya. mmg syok le kalau layan mata. :D

wantie said...

nak tido sebelah boleh?

Yana Libra said...

comel kucing tu~ :)

Aishah Jahirah said...

posing maut meow ni..hik2 omel....

Kak Tie said...

ala kesiannya...sejuk tu..alas la kain