Monday, April 7, 2014

Memori di Pizza Hut

Siaran tertunda, bukan sikit2 hari ni tapi makan tahun juga beb...guano kan, entry kan aje!!!

Jumpa resit selit2 celah poket beg brand cap kapak coz nak tukar ke beg cap senduk, check pulak tarikh relate dengan gambo...ahahhhhh ada jugak. makanya saya jadikan entry siaran tertunda. jangan di cari, tah ada ke tidak lagi pizza jenis ni dekat Pizza Hut nun.

eh...mushroom soup
 
Kawan2, sekarang ni dah start promotion 50% for Pizza Hut tau...cepat2 ke pizza hut ye. sedia maklum, promo ni tak termasuk siaran tertunda ye...ini live update punya.
 
Garlic bread makan sambil cicah dengan mushroom soup...biasa dah kan
 
Inilah pizza yang tak jumpa lagi dah dekat pizza hut tu, eh ke memang ada je. saya check jugak dalam webside pizza hut tapi memang tak perasan ada pizza jenis ni lagi ke tidak.

Pizza yang ada 9 jenis cheese diatasnya, yang bulat tu pun cheese jugak. perh sedap betul pizza ni, kaya dengan cheese luar dalam melimpah ruah.

Tambah pulak starter ni, eh buruk lantak betul ek kami ni
 
Makan sama dengan my laki, masa ni pun mamat ni 'kecik' sikit...tak tambah besar macam sekarang (^;^)

5 comments:

Deq's Qienz said...

ermmm sedapnya..lama dah xmakan piza ni..hehee

wantie said...

lama tak makan pizza. kalau nak makan kena ajak my anak teruna. sebab my lakik tak makan ;pizza da..

Kakzakie said...

Kakak boleh katakan selalu juga kena makan sebab anak-anak kakak memang suka pizza...

Cho Zila said...

anak2 paling suka pizza...

Kesuma Angsana said...

anak2 lg suka ke pizza hut ni.. berebut nak tambah sup dier yng sedap tu !