Monday, May 26, 2014

Dinner with BFF

Lagi satu kisah yang dah lama terpinggir, it's was last year. takpe my BFF pun tak sentap mana kalau muka diorang lama tak keluar dalam entry saya hiksss. but whatever it is, tetap saya akan keluarkan jugak entry ini walau dah di telan waktu dan tahun.

Date with my beloved BFF at Nando's Ampang Point. ada la sorang tu teringin sangat nak makan dekat sini.

Tempat yang saya rasa agak rugged untuk melepak ditemani oleh ayam panggang yang memanggil2 mintak dicurahkan dengan sos special ni aje. 

Minuman wajib order, air pembersih tandas ehhhh air coke la. kalau la dekat sini ada limau suam, lama dah saya order. sekarang ni dah mudah, Nando's pun dah boleh delivery ke rumah. kalau kemaruk malas keluar tapi tekak nak makan ayam panggang Nando's, boleh call no ni 1300-88-6555.

Ini yang saya order, ayam suku, sayur coslow dengan roti. tahap lapa ermmm...tengok menu dah tau kot. baru lepas balik keja, dah sah2 selera naga waktu tu. tahap kepedasan pulak, saya bukan seorang yang kuat makan pedas, selera mild je sudah.

Yang ni pulak menu pilihan Reen. Anis tengah makan waktu saya dengan Reen sampai, minah ni lagi melampau. lapar tahap apa, dah tak dan nak tunggu lagi katanya.
 
Dah lepas makan, perut kenyang lepas tu dapat pulak hadiah...happy berganda terus. hadiah apa, takpe dah lepas pun...cukup la sekadar hadiah tanpa tujuan. suka2 nak bagi gitu. oh lengan ku masa ni, bagaknya...

At the end, happy face with all present we have (^_^)v

10 comments:

Kakzakie said...

Menikmati hidangan lazat sambil memberi dan menerima hadiah satu yg indah Ann..

msredcheesecake said...

best nya tuka2 hadiah sambil makan

Vee Sandi said...

bestnya . dah la dpt jumpa , dapat hadiah lagi

Alan said...

lama x makan nando

Izzati Amira said...

bestnya outing.. dapat hadiah lagi.. heeee
btw , klik whisper sini

Tihara said...

akak suka yang ada jagung sebab akak peminat setia jagung :)

Ema Johari said...

tak pernah lagi makan di nandos ni...

Santan Manis said...

sedapnya! :D

jemput singgah :)

http://santanmanis.blogspot.com/2014/05/perghh-terbaik-karipap-telur-ah-wani.html

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Tak tau pulak Nandos ada buat delivery ke rumah...
Thanks atas infonya Ann.

Siti Fatimah said...

sedaptnya.... lazatnya...