Thursday, May 1, 2014

Happy Labour Day

Selamat bercuti hari ni kepada semua yang bergelar pekerja, tak kira apa saja jenis pekerjaannya tapi kita masih bergelar pekerja kan. sekurang2nya masih ada hari istimewa untuk pekerja2 seperti kita. 

Cuti hari ni saya just di rumah sambil update entry, mengemas tu perlu...ini pekerjaan yang takde cutinya.
 
Satu barang yang saya pastikan sentiasa ada dalam handbag or bag everytime keluar dari rumah, dalam rumah pun every ruang mesti ada sehinggakan dekat office pun saya simpan berpack2. sangat banyak kegunaan wet wipes ni, dari kesat tangan, muka, meja, sudu garfu sampai kesat kasut kotor pun boleh...senang cerita 1001 satu kegunaanya. lepas makan makanan pedas or panas, lepas running activities...wet wipes ni sentiasa memberi kesegaran pada wajah yang berpeluh2 sebelum tu. 
 
Quite cheap, so i grab one pack. it's a basic toiletries that MUST have for me. all Watsons outlet mesti ada ni (%_^)

2 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

kerja rumah itu kerja ari2..hihih..

best jns watsnon ni..ok gak hrganya

Bitt (double IS) said...

i selalu borong time pureen sales ;)
tapi memang perlu ada wet tissue ni kannn