Sunday, June 22, 2014

Breadstix Dominos yang sedap

Uolsss suka tak makan Breadstix dari Dominos, saya sangat suka...menu wajib setiap kali order. makan ni je dah cukup, tak kecik ati la kalau orang tak offer makan pizza...janji dapat makan ni saya dah cukup suka.
 
Kenyang perut di pagi hari ni, terasa bermakna betul sarapan pagi ni. order pizzanya malam tadi sekalian dengan breadstix sedap ni. pagi sebelum makan kena panaskan dulu, baru um nak makan. nak feeling lebih, lepas panas letak balik dalam kotak asalnya...terasa macam baru sampai delivery ke rumah gamaknya hiksss.

Teringin nanti dalam bulan puasa, nak berbuka hari2 dengan breadstix ni...hahahahah mampukah daku (^_^)

3 comments:

Tihara said...

sedapnya
tak penah lagi rasa domino ni :)

Yumida Huda said...

yumida x pernah lg mkn dominos ..haih cian kat yumida..hihi
tringin nak rasa..sure sedap mabeles

Mie said...

Selalu gak ke Dominos sebab kat depan rumah je kedainya... tapi tak pernah pulak mencuba breadstixnya...

Kalau sodap kena mencuba nih...