Monday, June 9, 2014

Dinner @ Uncle K Kopitiam

Layan je la gambar ek, dah sah2 ini menu dinner kami malam tadi.

Harap dengan entry ni nanti boleh memberi idea untuk uolsss memilih tempat makan yang bersesuaian dengan selera masing2. i is easy going, tak banyak kerenah dalam isu makan ni, asal sedap wa belasah je babe.
 
3 Layer Tea ni tetap menjadi minuman pilihan kami. rasanya memang kena sangat dengan selera sampai boleh teringat2 nak minum lagi. bila datang sini tak makan pun takpe, janji mesti nak kena order 3 layer tea ni.

Diakui harga makanan or minuman dekat sini memang agak pricy tapi sekiranya sedap dan berbaloi dengan quantity makanannya tak mengapalah. tepuk dada tanya selera masing2 yang menilai.
 
Dah lupa apa nama makanan ni tapi sedap la, saya memang suka makan mee2 macam ni.
 
Roti nan biasa set RM11.50, ayam tandori tu kemain lagi sedapnya.

13 comments:

sarah said...

terliur nengoknya..

msredcheesecake said...

Kalau ada nan cheese...hhee

Tihara said...

air tea dan bandung 3 layer memang feveret akak juga :)

Khai♥Rin : anies said...

nmpk sedap la plak teh tu

Nurul Farahizzati Zakaria said...

ayam tandoori tu yang...... mengigau la malam ni..

Siti Fatimah said...

nyum nyum.. nak jugak boleh?

nur anis said...

yummyyy...dapnya nampak....

Mas Zull said...

assalamualaikum ann...sedapnya...:)

Marou Apple Hijau said...

menyelerakan. nice review

E'in said...

dh laa ngah lapar nie.. terliur tgk roti nan tu.. erm erm erm......

Sue Bee said...

dah lapar SB dibuatnya..

Montana said...

huhuuuuhhh...dam2 lapaqqqq.......

Kumbang Jingga said...

cedapnya ayam tu.. i love ayam