Tuesday, July 15, 2014

17th Ramadhan - View from outside

Ruang hadapan bilik kami. ada 2 pintu sahaja, kira mengadap2 dengan bilik depan kitorang. 

Kami stay dekat tingkat atas dan laluanya adalah tangga ni, jangan berangan sangat nak ada lift ye...turun naik tangga la kita

View from front, tingkat atas tu bilik kami. la ni nak keluar cari goreng pisang ke kepok ke, teh o panas ke, dok tepi pantai ke...segala la. dah seharian terperuk dalam bilik bosan jugak, nak ambik udara segar la pulak.

4 comments:

azieazah said...

Cantiknya resort tu. Dinding kaca tu yang menarik tuh!

anis abdullah said...

Mak jealous ni..cantik sangat ni..

QasehnyaRania said...

cntik nya.kat mana ni sis?

Sya Mimie said...

Cantiknya view...