Friday, July 25, 2014

27th Ramadhan - Mazidul Akmal Sidek Kena Stroke

Terbaca semalam berita tentang Mazidul Akmal Sidek diserang stroke dan masih koma lagi di Hospital Pantai Medical Center. saya sangat suka membaca blog beliau dan berharap semoga beliau cepat sembuh dari penyakit ini. 

Lepas ni kena amalkan gaya kehidupan yang lebih sihat, maklumlah kalau dah stroke tu, lifestyle seringkali dikaitkan. terperasan jugak dah agak lama beliau tidak update entry baru dalam blog beliau. 

Semalam berbuka di luar lagi, tak sempat nak memasak bagai. hari ni last day saya bekerja, besok dah start cuti tapi tak lama mana pun. khamis minggu depan dah mula bekerja semula. cuti sehari je la gamaknya. tak simpan cuti pun cuma tinggal lagi takde arah tujuan, raya ke 3 tu nanti dah balik KeeL...lebih baik la bekerja je.  

Semoga Syawal yang bakal menjelang ini memberikan kita semua sinar kegembiraan dalam hidup kita selepas ini. saya dengan my laki ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada kalian semua. maafkan saya sekiranya sepanjang perkenalan alam maya ni, ruangan komen ataupun entry saya ada menguris perasaan kalian. saya doakan semoga kalian semua dikurniakan kesihatan yang baik sepanjang musim perayaan ni nanti. jaga pemakanan ye uolsss...jangan main sedap je makan rendang seharian pulak hiksss...

Selamat Hari Raya Aidilfitri
Maaf zahir dan batin
kita 0 0 ye wak (^_^)

11 comments:

Khai♥Rin : anies said...

P/s SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI. AMPUN DAN MAAF ANDAI ADA TERKASAR BAHASA SEPANJANG PERKENALAN DAN PERSAHABATAN KITA...

anis abdullah said...

Wak ko cuti rabu jek
.sian koo..
Patutla tak update blog dah 5 minggu.
Rokok salah satu faktor ya..boleh kena strok

QasehnyaRania said...

sama sama kita doakan buat beliau
salam aidilfitri sis
maaf zahir batin

hati hati memandu masa blk kg tu ye :)

Amoi Farah said...

Selamat Hari Raya ^_^

Amoi Farah said...
This comment has been removed by the author.
Irfa said...

sy pun peminat setia blog dia
semalam jugak baru dpt tahu dia sakit, harap dia cpt sembuh

Mie said...

Rasanya dah tiga minggu dia kena stroke tu...

Selamat Hari Raya buat Ann dan suami...

Mizz ErMa said...

satu ari je? sy 3 ari..ptg nie baru nk balik kg..hihi btw, selamat hari raya, maaf zahir dan batin ye..=)

sarah said...

baca blog ni baru tau mazidul kena strok.semoga dia cepat sembuh.selamat hari raya

nur anis said...

Selamat hari raya aidilfitri...

Siti Fatimah said...

Erk...baru tau. Ni pun sebab jengok blog ni.