Wednesday, August 27, 2014

Teringinnya...

Saya bukan seorang yang suka makanan fastfood tapi ada masanya teringin jugak nak mencuba kalau dah lama sangat tak merasa. ini edisi yang dah lama sangat peram, jadi jangan pegi cari pulak menu yang sama dekat mane2 ek. rasanya macam dah takde lagi je menu ni tapi saya suka la. kalau ada lagi menu ni kan bagus...

Pernah satu ketika dulu Burger King keluarkan menu ayam gorengnya yang pada tekak saya sangat la sedap. ada dua which is Flamin and Crispy Chicken. saya try set Flamin Chicken beserta jagung, kentang goreng dengan softdrink sekali. seyes sedap ayam goreng ni, rasa macam nak makan lagi je. 
   
Lagi satu, benda alah ni pun sedap jugak...Hershey's Sundae Pie

Serba serbi coklat didalamnya makan masa sejuk...ermmm dapnya. saya makan sorang je ni tak offer pun dekat my laki. 

2 comments:

Tihara said...

wahh sedapnya, rasa nak pie tu :)

Khai♥Rin : anies said...

adussss nk jggg pie tuuu