Monday, September 15, 2014

Dinner @ Al-Rawsha Restaurant

Assalammualaikum sahabat2 yang di sayangi dan di senangi selalu, apa khabar semua. di harap kalian sentiasa terlindung dari segala jenis kejahatan di sekeliling anda. semoga hari2 yang mendatang ini memberi kegembiraan dan kebahagian sentiasa...amin

Hari ni saya bercuti, sambung cuti katanya sampai besok...seronok jugak. tak ke mana pun cuma menjalani rutin harian di rumah seperti biasa. lebih kepada membersih rumah, memasak, mendobi je. bila dah petang2 tu perut tu mula terasa lapar, tekak terasa teringin nak makan apa2 yang terlintas di kepala. akhirnya pilihan saya untuk dinner petang semalam...Al-Rawsha Restaurant lagi la, di Bulatan Kg Pandan. bergumbira lemaksss2 ai uolsss

Ice Lemon Tea dengan Mango Lassi

Lamb Mandi untuk saya sorang, sila percaya ye...

Grilled Lamb Pieces, ini my laki pilih...kelas mamat ni kononnya nak diet katanya

Ini yang mesti saya order setiap kali datang makan dekat sini, cili lebeh punya. sedap cili ni, crunchy je...tak berapa pedas jugak. lepas tu kenyangnya sampai ke hari ini...harus petang ni kena lari another 10km lagi (*_*)v

7 comments:

Khai♥Rin : anies said...

Lapo blk!!

nur anis said...

sedapnyaaaa!!

nuyui a.k.a miss YUI said...

sedap tgk mango lasi tu..hihi..

nuyui a.k.a miss YUI said...

sedap tgk mango lasi tu..hihi..

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui sggh jumaat =0

Nora Karim said...

Sedapnya nmpk lamb mandi tu... haih!!

Julia Johari said...

Menarik yer makanan di restauran ni...best tgk nasi lamb tu...aummmmmmm