Wednesday, October 15, 2014

Sarapan pagi di Ri-yaz

Takde apa sangat nak update, cuma nak mengabiskan lagi gambo2 masa short trip ke Terengganu tempoh hari.

Tak ingat hari ke berapa dah ni...belasah je la ek. tengah tunggu driver datang bawak kami pegi breakfast @ Verandah Restaurant...my laki kan malas nak jalan, tak larat ahkak nak menariknya.

Kali ni main dish adalah nasi dagang...my laki dah tentu ambik ni.

Saya pulak ambik benda alah ni, tah apa namanya dengan fruits juice.

Ni my laki ambik, jangan di tanya apa seninya ni...hiksss

healthy sangat...

sangat suka pemandangan di sini...panas dan best

Inilah transport kami sepanjang berada di dalam kawasan jajahan resort ni. memandangkan lokasi setiap bangunan adalah agak jauh pada yang tak berapa nak larat berjalan, setiap kali nak keluar tu silalah call reception for this buggy service. kalau nak jalan jugak tak sala weh...dan tak la jauh sangat pun, hahahahaha tapi sila pastikan tahap ketahanan berjalan masing2 ye. kalau tanya ahkak, no hal punya...ahkak boleh je jalan (^_^)v

2 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

rindu nak p trganu..hihih

aniswany lazim said...

anis nma ja stay teganu..xpg jalan2 mna punn..asyik balik penang jek..asyik rindu penang je..hihihi