Wednesday, October 8, 2014

Sebelum di boikot katanya...eh ye ke

Kisah satu ketika dulu, di kala zaman kegemilangan fast food...lempar belakang ye korang (^_^)v

Hah ambik giloz gigih my laki makan Mega Mac ni, dengan saya memang tak mampu habis tapi dengan dia sap2soi je. kira kena la dengan selera dia, besar lagi...kalau yang biasa tu kan kecik je. kiranya cocok la tag line tu, "size does matter / lebih besar, lebih bagus". sangat banyak lapisan dagingnya tapi tak pulak ada dalam gambo ni, hanya gambo kotak je hiksss. 

Ini adalah hidangan yang paling sesuai untuk yang pelahap makan macam my laki...eh saya pun sama jugak le. kalau dah malas nak memasak tapi perut terasa lapar, apa lagi terus buat delivery je senang...1/2 jam lepas tu tok tok tokkkkkk di pintu rumah antar makanan. 

Saya pulak sangat suka dengan chic grill ni, GCB lah apa lagi...sedap sangat. rasa ayam yang di grill betul2 membangkitkan selera makan saya menjadikan ini adalah burger yang mesti order kalau ada. 

Saya ambik set value, makanya ada disertakan sekali dengan onion ring ni dan soft drink...hah hambik ko, McD dah ada onion ring gitu. dapat je makanan, onion ring ni dulu yang settle, kalau dah sejuk kan tak best...maka harus bedal dulu. 

5 comments:

anis abdullah said...

Kopi mcd sedap woo..

wa said...

Selalu beli aiskrim je... he he he

Kakzakie said...

Lamanya kakak tak masuk McD.
Tengok ajelah Ann...

Khai♥Rin : anies said...

umah sy ni....sblh je dgn mekdi...br je bukak.. dugaan sggh!!!

Amoi Farah said...

Ohhh mcd....tapi rasanya boikot nie dah mula slow nampak banyak gak melayu2 pergi