Wednesday, November 19, 2014

Bonanza Time!!!

Minggu lepas telah berlangsung hari Bonanza for Sushi King...minggu lepas ye, minggu ni da habis. saya ada member card for Sushi King dan dapatlah update about this bonanza ni thru SMS. bila dapat je SMS, terus booked my laki's time. pakcik ni nak book time dia mengalahkan nak book time boss ahkak tau, seminggu in advance...nyampah. bila da confirm time dengan dia, baru boleh kita pergi makan sushi dengan hati yang riang gembira tanpa sentap di dada. 

Kami laki bini memang hantu sushi, sangat suka makan sushi dan memang menantikan setiap kali datangnya bonanza time. 

Sushi King yang saya suka pegi adalah dekat Ampang Point, parking senang coz tak perlu masuk mall bagai. bila tiba time bonanza, begini la keadaannya. kena Q, bagi nama dengan adik manis yang jaga pintu tu. biasanya dia akan mintak members card. kalau takde, sila pinjam pada sapa2 yang ada tapi jangan pinjam orang depan dan belakang la. sekiranya takde members card, biasanya tak boleh la nak dapat masuk kecuali take away tapi tiada ala cart lol...senang cerita lebih utamakan yang members je. 

Biasanya ini akan terjadi setiap kali bonanza tiba, murah kan...RM3 per plate. harus la pinggan pun mengunung tingginya. 

6 comments:

Mimy Hamid said...

love bonanza time hehehe...

AnneRaini said...

oooo patutlah minggu lepas nmpk org beratur pnjg kat sushi king.. sy sushi king baru pergi sekali.. Selalu makan japanese food kat tmpt lain.

::EIDA:: said...

xretii makan sushiiiiii ;(

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah mmg hantu shushi ni =)

dalila said...

murah jgak ye

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam ann,
suka sushi
slalu dengor pasai bonanza ni
tapi tak brapa clear konsepnya he3