Monday, November 3, 2014

Luar pulak

Last week saya review dalaman bilik untuk Executive Deluxe @ Ri-Yaz Heritage Resort n Spa, kali ni saya nak buat review luaran pulak.

Ada veranda disediakan pada setiap rumah dan veranda ini mengadap sungai. 

View betul2 depan veranda.

View dari sebelah tepi pulak. tu sayup hujung sana another executive deluxe house. kedudukan agak jauh setiap rumah. tapi jangan risau, setiap rumah adalah berkembar dua, sekiranya rumah sebelah ada guess tak le kesorangan kan. tapi masa kami menginap di sini, rumah sebelah kosong je.

Furniture dekat luar dari kayu, dinding kayu...senang cerita kayu la semuanya (*_*)v

3 comments:

Kakzakie said...

Nampak santi sangat Ann.. kakak rasa sebab pembinaan dgn kayu itulah yg buat bertambah menyamankan..

Jane said...

unsur kayu memang cun
nyaman kowt

LYAfrina said...

waa..sini mmg santek..tp mahal jugak kan