Saturday, November 29, 2014

Pandangan dari luar

Happy weekend uolsss...saya cuba untuk update entry sebelum ni tapi masa tu terlalu mencemburui pulak rasanya. susah sangat nak luangkan masa mengadap laptop bila sudah balik rumah dengan badan penat mintak mandi dan terus tido je. memang sangat mencabar la kalau gigih jugak nak ON laptop, makanya senyap jo la ek.

Okay sambung balik la kisah short vacation yang tak habis2. lepas ni semua entry serba ringkas je, tak sabar nak habiskan kisah vacation ni.

Inilah rupa bentuk telekung yang memang disediakan dalam bilik ni. pada tahap ketinggian saya, telekungnya cukup panjang dan tidak jarang. sangat bersih berbau wangi je. terus saya semangat nak pakai telekung ni, telekung sendiri terus terperuk dalam beg tak keluar kereta pun.


pandangan hadapan suite yang kami menginap - Pahang Suite

yang ini pulak main laluan dari rumah berkembar ni  

pintu masuk utama

4 comments:

Khai♥Rin : anies said...

kalau dpt laa telekung2 mcm tu kt tmpt lain....bahagianya...

anis abdullah said...

Ni macam telekung dalam hospital azzahrah bangi

Hafizi Tajuddin said...

Di mana tempat ini? Ada air terjun ke?

eMMe said...

Ann, next week gi Cherating... hehe.. ni kat Pahang Suite? kt Kuantan ke? nnt me stay kat Pak Itam Inn, Ann pnh stay tak? hope best la.. heeee~