Friday, November 14, 2014

Rindu roti canai banjir

Selera tengok roti canai je ni kan...hati rasa macam nak ambik makan je tapi otak melarang, jangan jangan jangan. sudahnya ku pandang jua

Pepagi ni singgah breakfast dengan my laki, keluar awai dari rumah boleh la menjengah mamak barang sekejab. 

Ini yang my laki nak sebenarnya, teringin bebenor katanya nak makan roti canai banjir. mentang2 la sekarang ni hujan lebat di petang hari, pepagi perut lapo jadinya. tengok memang nak menitik air liur, apa tah lagi saya yang menatap in live ni. ku tabahkan jua hati gamaknya menahan gelora anak tekak. ok stop...drama yang lebih makcik ni.

Saya just minum shake pepagi, tak ambik heavy breakfast sangat. 

Minuman pilihan saya, Milo...untuk badan sihat dan kuat, tag line jangan lupa tau. minum jugak la air cuma tak makan je. kopi o my laki punya. itu tak cukup kaw katanya...lantak la saya buat tak tau je.

Pastinya hari ini hari yang mengembirakan mood uolsss semua kan...today is Friday aka FlyDay 

Salam Jumaat, Salam Sejahtera, Salam 1 Malaysia (^_^)v

2 comments:

Mimy Hamid said...

kak diet ke heheh....sy tak insaf lg kak..roti canai banjir feberet

eMMe said...

auwww... roti banjir... heeee
menggoda selera ku.. hahaha!

Ann, hujan skrg ni..mmg menu ni sesuai time camni,heee~