Sunday, November 30, 2014

Tempat santai...

Saya kalau pegi bercuti, sangat jarang menyusun plan pergi tempat2 lain selain dari melepak saja dekat bilik sambil menikmati pemandangan. that's why saya sangat suka pergi tempat yang mempunyai pemandangan yang menarik dan boleh merehatkan minda. kecuali kalau bercuti sama dengan family tu kena la ikut cara family pulak, takkan diorang berjalan kami duduk dekat bilik je kan....ngak molek gitu ye.

Kawasan ini merupakan favorite port kami semasa di Ri-Yaz ni. lepak di veranda rumah sambil mengadap pemandangan sungai yang bersih. kek tu memang saya bawak dari KeeL lagi, saja je la untuk perabihkan cepat sebelum expired date sambil tumbuh kulat hiksss. white coffee pulak memang sentiasa ada dalam list MUST bawak setiap kali vacation. tak payah nak harap sangat dengan coffee yang resort sediakan...kecik2 ya amat.


Pagi dan petang...inilah suasana yang kami hadap. terapi minda yang sangat baik, sambil mengadap kerja walaupun dalam bercuti...adoiiiiiiii itu memang payah yang elak ^_* v

6 comments:

anis abdullah said...

Aku teringin nak pi resort ni

AnneRaini said...

cantik nampak tempatnye.. sy kalau gi jalan xsuka dok terperap mesti nak nak merayap.

eMMe said...

adoi...dah mood cuti n rehat tu rehat bebetol Ann, jgn dicampur aduk dgn keje.. adoi.. mmg tak tenang la cuti, hehehehe... tapi suasana resort tu mmg menenangkan... cantik dah tu.. dah2..cuti elok2 naaa~

NzA said...

tenangkan tgk pemandangan smbil bermalas-malasan ditilam empuk.....

Khai♥Rin : anies said...

betul tu..bkn bdn je nk releks otak pun sm jg

QasehnyaRania said...

bestnya :)