Friday, November 7, 2014

Today is Friday aka FlyDay

Hari ini lambat lagi keluar rumah, susahnya nak kembali membiasakan diri bangun sebelum 6am. tido malam pun selalu lewat kebelakangan ni, rasanya itu pun menjurus kepada kelewatan bangun di pagi hari. set la jam 6am 0r 530am sekali pun, jari tangan tu cepat je nak menekan snooze...sampai ada kalanya boleh terlajak masa. 

Mujur trafic pagi ni agak mengembirakan hati, boleh lagi naik train sekitar 8am. sekarang semenjak office my laki dekat Jalan Ampang, kami sentiasa pergi kerja bersama via train dan saya tidak lagi drive ke office seperti dahulu. rasa lagi okay sebenarnya tapi tidak pada ketika train problem. memang kena parking dekat office my laki je la, takpe parking dia boleh claim...ahkak redo je.

Destinasi saya pagi ini juga ke KLCC, petang nanti baru masuk Dayabumi. sampai office still ada masa lagi untuk breakfast, teman rapat pun dah sampai...makanya edisi mengisi perut adalah sangat penting sebagai pembuka lembaran baru setiap pagi. tak baik tau skip breakfast, please life with healthy lifestyle :D
      
garden salad for me

 scones for my buddy

drinks for both of us, kami siap bagi protein shake suruh masuk dalam minuman tu

As usual, Friday adalah hari yang paling mengembirakan hati...last day working of the week. mood yang sangat berbeza sekali maintain sampai sabtu. bila masih ahad je mulalah mood monday blues tu cam mengintai2 cari jalan masuk (*_*)v

5 comments:

Kakzakie said...

Ye sarapan jgn sesekali skip. Sebab itulah nak puasa pun kita bersahur..

Tak perlu yg sedap macam garden salad pun, dpt yg biasa-biasa pun tak apa kan Ann... menggoda salad Ann tu sebenarnya hihi...

nuyui a.k.a miss YUI said...

mnyelerakan bekpes akk..hihi

ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH said...

Assalam ann,
sedap betui salad uols :)

Nisa Greennnpanda said...

t'liur tgk scones... lame xwat n mkn... hehe

Sya Mimie said...

Sy pun x blh skip sarapan. Mula la rasa pning nti..
Yup.. Hri jumaat hri yng best.. :)