Wednesday, December 31, 2014

Check out

Berakhir sudah entry makan bulan ni, cutinya tak seberapa tapi gedik jugak nak masukkan dalam entry ni kan. takpe la ek, yang sudi baca, bacalah...yang tak sudi baca pun ahkak tak kisah jah. memang boring pun kan, ahkak yang menulis ni pun tak tau apa nak tulis sudah...boring memang boring tapi tetap nak tulis jugak hiksss.

Okay dengan wajah gembira, dah masa untuk check out selepas mintak extant sampai lepas waktu zohor. masa ni tengah tunggu buggy sampai, malas nak jalan kaki sambil mengangkat segala maknek beg tu semua. tak banyak tapi MALAS je lebih. 

laluan dari main entrance ke lobi resort...

bangunan ni adalah lobinya beserta dengan kafe tempat makan...

bangunan tu adalah tempat maintenance yard dan segala maknek yang berkenaan dengan yard

Ada plan lagi untuk ke sini tapi bukan dalam waktu yang terdekat ini. tunggulah sampai cuaca kembali seperti biasa semula. i'm going to have a work here soon but not very soon lol. 

5 comments:

Nurzakiah Hanum said...

selamat tahun baru 2015

Kakzakie said...

Yelah Ann... dlm keadaan cuaca begini nak vacation pun hati tak senang.. tunggu semua dah selesan pergilah lagi..

Fizalinolie said...

Selamat tahun baru Ann. Cantiknya view dia. Sejuk mata memandang :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

Sambil2 okla ..
slmt thun bru kak =)

eynda said...

Jalan2 ni kalau kena cuaca elok memang best...