Thursday, December 18, 2014

Demam suda

Malam tadi kalut menjaga my laki, tiba2 demam panas badan, sakit tekak, batuk tak henti2 + hidung tersumbat sebab selsema jugak. dia tak mengegek2 la macam budak kecik mintak itu ini, sampai tak boleh nak bergerak badan tu tapi ye la kita ni bini2 kalau dah lakinya sakit, kalut yang lebihnya. 

Pagi tadi masih yang sama jugak keadaannya tapi panas badan ada susut sikit. pegi la kerja jugak lepas cuti off day dia tamat semalam. pesan jugak kalau sekiranya tak larat better dia balik je dari bertahan dekat office yang ber aircond ni memang cepat je badan jadi panas semula.

Sungguh pun semalam dah mula demam, tapi selera makan tetap hado ye. itu menunjukkan yang demamnya okay2 je. mengada nak makan sushi, saya apa lagi...dah memang fev katanya.
  
i love salmon 

another type of fried salmon

Tapi sekarang ni saya pulak rasa badan dah dedar...mesti kes berjangkit dengan my laki. sedangkan satu office pun saya senang berjangkit, inikan pulak satu katil hiksss

11 comments:

AnneRaini said...

musim demam skrg ni..anak sy pon demam jugak tu..risau hati ni..

alamak terliur tgk sushi

Kakzakie said...

Baik jumpa doktorlah Ann sebelum tambah melarat..

nuyui a.k.a miss YUI said...

mmg musim skg ni..yui pun bila mlm rasa seram sejuk ja..

Normi Nieza said...

xmkn sushi..:)

eMMe said...

Ann, sushi king kite pnh gi skali je, itu pun kawan belanja, utk kite mmg tak brape suke shusi, kalo ikan salmon yg tepayaki, i loike Ann, heee~

Siti Fatimah said...

jangan lupa jumpa doctor nanti melarat pulak

anis abdullah said...

Wak camner ni wakkk.

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

lum pernah makan susih2 nie :)

::EIDA:: said...

ida takleh telan sushiiiiiii erkkkk

Time Traveller said...

Demam2 makan sushi boleh baik kot sebab harga dia pun mmg baik hahaha :D
Musim hujan sekarang nie.. mmg senang nak demam la... well keep in good health.. :D

nuyui a.k.a miss YUI said...

Sggh selasa ya kak