Tuesday, December 9, 2014

Entry santai saja

Makanan tengah hari ari ni, yong tau foo dekat Kampung Pandan tu. tempat femes, tempat favorite saya dan my laki. kalau dah tak tau nak makan apa di hari2 cuti sendiri ni, memang yong tau foo ni sering menjadi pilihan utama. 

Biasanya saya ambik yang tak campur dengan sup kalau share dengan my laki, tu yang tulisan marker pen tu adalah harga untuk sepinggan segala jenis tau foo yang kami ambik. 

Walaupun macam tu tetap saya akan order sup asing macam ni, boleh hirup2 or makan dengan tau foo sekali.

Minuman yang saya suka order dekat sini adalah ni, air durian belanda fresh. siap boleh kunyah isinya sekali. 

Erksss...alhamdulillah. kenyang sudah perut. terima kasih Allah. begitu nikmat rezeki tekak kami untuk hari ini.

11 comments:

Normi Nieza said...

sdapnya..:)

Fizalinolie said...

Huhu... Sedapnya tu. Lagi pekena dengan air durian belanda fresh. Memang kaw :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

alhamdulillah sdp tu kak..

Nurzakiah Hanum said...

alhamdullilah

Jane said...

x pernah try lg...byk dah baca komen femes ames tempat ni...

gadisBunga™ said...

Bagus untuk diet yong tou fu nih!

::EIDA:: said...

lapaaaa tgok makanan.. nk cari megi jap ah! heheheh ~

Mimy Hamid said...

arghhh lamam tak gi sini..lama betulllll

Asha Lya said...

Asalam, lya balas kunjungn hhee..wah ni yg wat lya trgoda ni.mkn time hujan2 fuhhh sdpnya

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui sggh rabu kak =)

Khai♥Rin : anies said...

tetiba rs nk mkn YTF skrg jggggggggg