Wednesday, December 17, 2014

Last day @ Ri-Yaz

Lega rasanya, hasil dari berdikit2 update entry cuti2 di Terengganu ni...sekarang da masuk fasa terakhir. makan bulan jugak nak habiskan entry ni. bukan apa, kadang2 tu saya sendiri pun malas nak update pasal cuti2 yang dah lepas ni tapi kena jugak la ye. back kata zaman sekarang la...apa tu throwback moment aka lempar belakang. apa2 je la ek...

feel the breeze on the morning view dekat belakang rumah
  
view di depan rumah pulak...memang seronok waktu ni, sejuksss je

nampak awan mendung macam nak hujan...ni view from cafe

tengok menu pun dah tau kan...surely my laki sado yang punya

Takdenya dia nak makan light2 menu...tengok size la kan. masa ni kami duduk di luar cafe mengadap sungai besar tu. memangkan cuaca agak mendung, my laki pun suggest nak duduk dekat luar...okay turutkan aje. 

this is mine, percaya tak hahahaha

Tapi bila da lama2 tu cuaca makin panas pulak, terus mencicit bawak pinggan sudu garfu lari dalam cafe sudahnya. dah tak kuasa nak ber sunbathing sambil makan ye.
  
Waktu ni masih awal lagi, dalam 7am++ tapi biasanya sebelah timur ni siangnya cepat berbanding belah barat. sebelum balik ke bilik, barulah nak menikmati pemandangan di sekeliling cafe ni. yang pasti jeti tu kami tak sampai pun.

Sambil2 tunggu buggy sampai, adalah satu mahluk paling seksi ni datang. terus ingat kata2 my makcik..."ibu kucing" kalau pegi mana2 mesti anak2 kucing datang punya. sesungguhnya bau kucing amat kuat dalam diriku...remember, i'm a catlover.

5 comments:

eMMe said...

Ann, mu oghe ganu ko? hehehe.. saje tanye.. sbb nak kenal Ann lebih dekat, cewah, me slalu miss baca blog @ terjah blog Ann kan.. yea la Ann, kucing tu dtg, sbb Ann ade bau kucing la, heee~

Jane said...

hihi time travel ni laa duk makan jerk... org kata makan selagi boleh

Khai♥Rin : anies said...

mesti sejuk kan...

Julia Johari said...

Riyaz ni cantik sgt...pernah tgk artis buat review disitu...mmg cantik gila...mengiurkanla makanan tu semua dear hehehhe...permandangan sungguh indah...bawa julia pi lagi terengganu plissssssss hehehhe

Time Traveller said...

Seronok nyer melatan pantai di terengganu.. :D
Sekali sekala layan view cantik kan dgn family.. btw bukan musim banjir ke skrng?