Tuesday, December 16, 2014

Last weekend yang biasa2 je

Weekend lepas takde apa activity yang menarik...asyik berkisar pada activity yang biasa2 je. Sabtu Ahad just duduk rumah doing house cleaning, dobi and doing zumba & 30mins workout few times sendiri dekat rumah. bila petang dalam 5pm terus jogging dekat Ampang Lake Garden till 7pm. cukup la for my daily training to maintain my stamina.

Cuma last Sunday nite je pegi makan dekat luar...teringin nak makan sate, so kami pegi makan sate dekat port biasa kami la, dekat depan Menara Celcom tu. saya tetap merasakan sate dekat situ sedap.    

Ini yang di makan bersama dengan my anak buah...angkut sekali. lepas tu tapau pulak untuk my mother in law, da dekat dengan rumah tak tapaukan cam melampau pulak ek.

11 comments:

Nurzakiah Hanum said...

good morning :)

Kakzakie said...

Betul juga dah makan sedap dan dekat apa salah tapau utk mak sekali kan..

g0m0k9enDek said...

ya ampunnnn sgt tengok sate tu.. ermmm.. sedapnyeeeee

Khai♥Rin : anies said...

nk jugakkkkkkkk

Fizalinolie said...

Sedapnya sate tu. Huhu... Terliuq tengok.

anajingga said...

uii gemuksnya sate dia, kenyang ni.. heppi blogging ann :)

eMMe said...

uii..gmok2 sate tu.. puas makan, secucuk je dah kenyang hahaha...

mardiana abu darin said...

diana selalu kalo sate port terbaik sate kajang hj samuri....sbb dah bertahun-tahun makan sate brand mcm tu...

misz sheyla said...

dapnyeee satay....ade gak balik keje nanti mncari sate

Julia Johari said...

besar ye daging sate tu...puas makan ni

Time Traveller said...

Pergah lama sudah tak maka satay.. huhuu