Thursday, December 11, 2014

Najwa Mahiaddin Selamat Bertunang

Penyanyi Najwa Mahiaddin atau nama sebenarnya, Najwa Muhyiddin telah selamat ditunangkan dengan lelaki pilihannya, Idris Koh Keng Hui, selepas solat Isyak, sebentar tadi. (tak tau bila waktu kejadiannya ni)

Majlis pertunangan anak perempuan kepada Timbalan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin itu telah dilangsungkan di kediaman keluarganya di Sri Satria, Putrajaya. 

Najwa yang hit dengan lagu You've Got To Go dan Seri Mersing telah bertunang dengan salah seorang daripad ahli muzik di dalam band iringannya. 

Rombongan pihak lelaki telah menghantar 3 dulang berbalas 5 daripada pihak perempuan.

Info dari :http://mforum.cari.com.my/portal.php?mod=view&aid=16351
*********************************************************************
Oh saya sangat suka dengan ini penyanyi uolsss...suara perhhhhhhhh terangkat vontot ni bila dengar. lama jugak dia menyepi semenjak menyambung pelajaran di luar negara, tup2 sekarang ni dah bertunang pulak. dah kurus ko jah...ahkak kagum tengok, santik je di mata.

Malam tadi punya cerita, no run no dance...more on chit day je itu pun saya yang create sendiri chit day ni. makan2 dinner bersama geng dancer semua.  

makan ber-4 je, geng lain tak dapat join sebab ada yang dah ambik protein shake

1/4 chicken with sweet potato mash, portion share with 4 person

extra sugar rush - ice lemon tea 

and hot choc...ini order by perseorangan, yang lelain minum H2O je

espetada with chips also portion share with 4 person

Ini pun rasanya separuh nyawa nak perabih...oh sebenarnya saya dah tak pemakan orangnya. sebelum ni pantang jumpa tapi sekarang pantang lihat terus tak nak da. itu yang jadinya order 2 main dish untuk 4 orang makan...jimat kan.   

9 comments:

Nurzakiah Hanum said...

wow sedapnya makanan

Normi Nieza said...

sdapnya..:)

Jane said...

kannn da kurus mkin cantik...jeles

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam ann,
oooohhhhhh tiiidaaaaakkkk
nandos sob3

Ujie said...

Mknn sedap2, kalau saya mmg tak mampu nak tahan2 ni..:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

Cntik dia
Nmpk kurus...

Asha Lya said...

Ehh dah kurus kan dia cntik..wahh sdp2 smua mknan d atas nakkkk hhehe

zarulfarhana said...

uisdhh sedapnya...
cntiknya najwa

::EIDA:: said...

ingat najwa latifff tadiii HHAHHAHHA