Monday, January 12, 2015

12 Jan 2015 - Kembali semula

Jumaat lepas uolsss yang kerja tu lunch hour pegi mana. break 2 jam kan, lama tu...panjang sikit langkahnya ye kan. saya tak pergi jauh pun, hanya sekitar office je...pegi Central Market (CM) sebelah office. nak break 1 jam saja so nanti boleh balik awal sikit...itu angan yang susah nak dapat tapi sebetulnya ada banyak keja sekarang ni. maklum la awal tahun bermakna awal bagi segala perancangan sepanjang tahun (KPI month is started). 

perlu cari makanan yang fast and still healthy dan ini adalah pilihan yang terbaik.   

Routine petang masih seperti biasa, gym sentiasa menunggu. bila hujan di luar, gym menjadi teman setia tapi taman KLCC tetap menjadi teman paling setia. rindu dah, lama rasanya tak jogging dekat sana memandangkan sekarang ni musim hujan. tunggu la bila cuaca dah kembali normal...tunggu ku datang ye.

8 comments:

lia ummiirfan said...

Selamat Pagi! Have a nice day ya.. :)

Nurzakiah Hanum said...

Assalamualaikum
singgah sebentar disini
sory sangat2 anum baru masuk kerja hari ini
bz day

Kakzakie said...

kakak ni Ann walau rehat berapa jam pun kakak tak keluar mana pun sebab kakak bawa bekal.

eMMe said...

Ya Allah.. sdapnye subway, lame sgt tak dpt pekene subway, Ann, rajin nye joging, tapi badan mmg kene sihat la.. n ade stamina, baru fit, heee~

Mar Mansor said...

rajin bergym..

Najib Ariyan said...

best kat KL... semua ada... makanan yg penuh krim pun ada yg low fat pun ada... kalau kami kat KK ni yg low fat kena buat sendiri... yg full krim tu selalu ada dan dengan banyaknya....

nuyui a.k.a miss YUI said...

Sronoknya dpt p gym..

Azian Elias said...

Jumaat lepas tak ke mana - mana.. just kat rumah je..