Wednesday, January 28, 2015

JJMC - William Corner

Dah tak tau nak buat mukadimah macam mana...kita terus je la ek ke topik asal. masih berkisar kisah hujung minggu hari Sabtu yang lepas. siangnya attend wedding dekat Seremban, tak stay sana coz dekat rumah sekarang ada anak kecik (kucing ku baru beranak wehhh). tapi ini kisah malamnya, lama sudah tak buat aktiviti jalan2 cari makan ni. craving pulak nak minum air buah sedap2 gelas besar gabak tu, makanya ke William Corner Danau Kota la cerita seterusnya.

Tercapai keinginan tekak nak minum air buah gelas besar ni, percayalah segelas besar tu saya habiskan sorang...NO kongsi2. 

menu pilihan my laki, mamat ni kalau takde kambing tak makan kot steak2 ni...

ni saya punya, budget western la sangat kan...tapi sedap kentang cheese tu, sotong tu pulak cecah dengan sosnya...

Makan2 ni untuk menyedap tekak sebenarnya, walaupun kadang2 tu makan tu bagai nak dipaksa2 masuk ke mulut.

7 comments:

Nurzakiah Hanum said...

sedapnya

Syira Lokman said...

BANYAKNYA HADIAH BEST BEST :D
WANG TUNAI, PATUNG, CD, BUKU..MCM2 LAGI...

Jom join, tamat 3 hari lagi !
http://syiralokman.blogspot.com/2015/01/giveaway-mudah-amirnawawicom.html

Kakzakie said...

Amboi! betul-betul puas kalau segelas besar tu Ann:)

Kakak pun lebih suka kambing tau Ann. Soft texture dia tak sama daging lain.

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam ann,
hokyh itu potato cheese memang nampak melting
sob3

Nur Inani said...

sedapnyaaa makan macam macam :D

QasehnyaRania said...

kan asalkn blh ditelan.. kdg kdg dh tak tahu nk maakan apa..
besar tu gelasnya. berapa segelas besar tu ?
blm pnh singgah ke area sana lg..

ppstt: ye ke.. ntah ntah berselisih tp xperasan kan. hihi
selalu ke sis jogging di tasik titiwangsa

umi alya said...

Jus Buah, sedapnya..