Tuesday, January 13, 2015

Mood menyendiri

Hari ni...banyak senyap dari berkata2. senyap menyendiri duduk diam2 dekat tempat meja sendiri sambil buat kerja yang tak tau bila nak surut. pernah tak uolsss alami keadaan macam ni, buat hal sendiri je sambil siapkan kerja. saya memang takda masalah dalam perhubungan sesama rakan2 pejabat, malah lebih rapat dari biasa hahahaha tapi ada masanya kita macam perlu ruang kerja kita sendiri. siapkan kerja dengan cepat, tak ambik peduli bila kawan2 bersembang. ko cerita la pung pang pung pang mana sekali pun, ahkak buat tak kisah je. 

Tapi kalau sampai time makan memang saya cari kawan la, sadis weh kalau pegi lunch sorang2 ni :p makan ramai2 ni seronok. hari ni tak bawak bekal, makan nasi campur je la nanti.

Kisah Sabtu lepas, keluar breakfast dengan my laki dekat Kg Baru, syurga sarapan pagi di situ. 

nasi lemak for my laki...ini bungkusan yang ke 3 hokay. bukan besar pun nasi lemak tetek tu (my laki bagi nama) :p

pau sambal ni saya punya, sedapnya

sambil ditemani oleh si comel ni

teh tarik

adegan memujuk nakkan makanan...memang dapat la. tak sampai hati tengok muka comel ni memandang dengan penuh harapan

Lepas tu gegas balik ke rumah coz my laki kerja, masuk tengah hari gitu. weekend job for bini, jadi DRIVER laki.

7 comments:

Kakzakie said...

La... comel tu pun ikut juga Ann. Tak kacau dan behave oklah:)

Khai♥Rin : anies said...

tomey tomey...

Khai♥Rin : anies said...

p/s nnt check emel ya ;-)

nuyui a.k.a miss YUI said...

Yui mmg mnyendiri kalau blh. Tp lg suka men dgn kucing.. huhu

wa said...

Hahaha..pandai kucing tu buat muka kesian...:)

Cho Zila said...

sendiritu kadang2 baik jugakkan...

aKSARAfENDI said...

pau tu menarik perhatian sungguh..