Wednesday, January 7, 2015

Selamat pagi...

Dah sarapan pagi uolsss...?!!! saya dah, baru je lepas habiskan shake for breakfast.

Buah mangga tu bekal untuk snack time petang nanti. semua bawak dari rumah...bekal katanya tapi yang segera je. belum sempat nak masak memasak lagi. hope boleh belajar membawa bekal ke tempat kerja lepas ni, jimat kan :P 

8 comments:

tenku butang said...

hu2.. teringat masa dolu bekerja.. selalu bawak bekal.. jimat

Nur Inani said...

memng jimat kalau bawa bekal :D

Kakzakie said...

Kakak dah berpuluh tahun kerja memang bawa bekal. Dalam bilik kakak ni biskut, beras, garam, minyak masak, milo, oat, susu semua ada Ann..

Kakak masak nasi di office tapi buah, lauk-sayur bawa dari rumah.

nuyui a.k.a miss YUI said...

Sdp ni..
yui skg gian nangka. Hehe

Asha Lya said...

Lya klau pi kja dulu memg hari2 bawa bekal..blh juga Jimat byk hhehe

QasehnyaRania said...

in shaa Allah
smga dipermudahkN
betul tu skrg ni kna berjimat segalanya

Ainim Suju said...

suka sangat makan mangga..sedap

aKSARAfENDI said...

saya pn sjak dua mnjak ni latih diri utk mkn bnda yg healthy dan cuba berjimat crmat.