Thursday, February 19, 2015

Makan besar

Semalam merupakan hari terakhir kerja sebelum cuti panjang sempena sambutan tahun baru cina hari ini. dekat office ramai jugak yang dah mula bercuti, biasanya masing2 nak mengelakkan jammed yang memang teruk la petang semalam. masa balik tu, MRR2 tu jangan kata, dah berpesta lampu break pun. 

Tapi semalam tak terus balik ke rumah sebaliknya saya ada plan makan besar jugak. tambahan my laki jugak balik awal semalam maka menjadilah plan makan besar tu. kami ke Mid Valley, had our dinner at Chili's.

Memang plan untuk makan dekat sini, tiada istilah tetiba termasuk ke hapa. mujur semalam tak perlu menunggu lama untuk dapat seat. senjata untuk memotong dah sedia ada atas meja. 

Mamat ni macam biasa, hidupnya kalau takde handphone rasanya tak lengkap kot. saya takde takpe macam ni...sentap tak statement hiksss.

Spinach Queso, saya sangat suka ni

Order sekali dengan nachos, boleh refill bila habis...kadang2 tu makan ni je dah kenyang.

Menu saya macam biasa, burger burger dan burger...Beef Bacon Burger. suka betul makan dekat sini...boleh nganga besar2 ko.

Crispy Honey Chipotle Chicken Crisper, my laki punya. saya kurang sikit dengan ayamnya yang manis tu.

As the new year renews all the happiness and good tiding, hope the joyful spirit keeps glowing in our heart forever...!!!
Happy Chinese New Year to all my chinese friend and family. 

3 comments:

Najib Ariyan said...

bestnya makan besar besar, bukak mulut besar besar... kalau saya makan burger saiz gitu terpaksa makan sikit sikit... roti dulu pas tu daging pastu cicah sos... buat macam makan cengkodok pulak... selamat tahun baru cina yer... selamat bercuti

Sue Bee said...

Tengok hidangan pun kompom sedap tu, ann

nuyui a.k.a miss YUI said...

Fuh sdp2 belaka ni kak..