Monday, February 9, 2015

Tart nanas kegemaran sepanjang masa

Tart nanas adalah kuih yang paling saya suka sekali, tak kira musim apa pun dekat rumah saya pasti akan ada sentiasa kuih ni. mujur je sekarang ni agak senang untuk mendapatkan tart nanas dengan membeli di kedai or order pada kawan2 yang memang membuatnya. 


Tak kira apa jenis tart sekalipun tetap saya suka, gulung ke, bungkus ke, bunga ke, daun ke tak kisah asalkan saja tart nanas dan sedap. tempat yang sentiasa saya singgah beli tart nanas sedap adalah di kedai Mesra, tart dekat sana memang sedap. 

Okay nak sambung buat keja sambil makan tart nanas...ada je spare dekat tempat kerja jugak :p





8 comments:

skuterlady said...

owh...tart nenas memang sedap...!!

Nurzakiah Hanum said...

sedapnya

umi alya said...

Tart nenas memang sedap

Nur Inani said...

sedapnyaaaa ^^

Kakzakie said...

Sekarang lagilah nak CNY sana-sini banyak tart dijual kan Ann..

Kakak pun suka :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

Mmg sdp ni kalau btol buat.. hehe

NzA said...

rasa mcm nak raya pulak....akak ni kalau tart suka makan kulitnya je..inti selalu kerluarkan...he3x...

Khai♥Rin : anies said...

suka jg tp selektif sket...sy plh yg ada bau2 butter je...kalu bau2 marjerin tu sy tolak ;-)