Tuesday, February 10, 2015

Tren problem lagi

Sekarang ni saya masih berada di office lagi @ 8pm. tak boleh nak balik awal coz tren problem till tika dan saat ni pun tak settle lagi masalahnya. saya yang bermasalah nak balik ni, orang dah makin kurang ni...sudahnya tinggal sorang je. 

Nak hilangkan rasa takut, pasang lagu volume kemain kuat lagi. jangan sampai polis bantuan datang menjeguk sudah la ya, eh takpe lagi kot rasanya....jangan yang lain2 sudah la kan. 

Sambil menunggu sambil makan biskut bercecahkan milo panas, naik lapar dah perut ni. jadi la menu dinner malam ni.

Oh hati, bergigih la ko menunggu huhuhuhu

11 comments:

umi alya said...

Lor siannya, dah balik k belum??

Kakzakie said...

Habis tu macam mana malam tadi balik? En Faizal jemput atau tunggu sampai semuanya ok?

Kesiannya...

nuyui a.k.a miss YUI said...

Kesiannya kak.. lama la mnggu..

NzA said...

alahai kesiannya......

afzalsukasuki said...

hoho klu kat opis lagi hari ni..saya boleh ceritakan satu citer seram..

nak dengar?kikiki

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Biskut tiger yer... nampak menyelerakan...

Najib Ariyan said...

aduiii.... rosak lagi ke tren tu... kalau rosak balik naik bas jer lah... karang terus rosak sampai ke malam cemana?

Khai♥Rin : anies said...

sabo je laa ann...nk wat cm ne kalu da rosak...

Nooriah Abdullah said...

salam kenal dari kaknoor

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui sggh jumaat..

nnti inform yui ya bila updte psl meow.. tkut terlepas =)

wa said...

La...siannya... ok gak..kalau tak tak laku biskut tiger tu hehehe