Tuesday, March 3, 2015

March suda

Start kerja di hari ke dua di bulan ke tiga, my boss pun baru je start kerja semalam selepas cuti raya sakan. starting day yang agak free, takde yang urgent so far. his schedule pun cantik je minggu ni saya susun.

Sungguh pun begitu, balik tetap lambat jugak. borak2 sakan dengan kawan yang lama tak jumpa + semalam kan Putra LRT ada problem sebelah petang. memang bersidai dekat office je dulu tunggu sampai tren kembali normal.

Rutin harian jugak tetap sama, malam masih sibuk dengan activity mengeluarkan peluh. apa lagi nak buatkan, bukan ada anak nak dikelek...laki pun tokse nak diulit. makanya activity diluar rumah lebih banyak dari dalam rumah hiksss.  

Caramel Ice Blended

Mocha Latte + Marshmallow 

Malamnya pulak selepas selesai semua activity, temankan my laki minum kopi. boringkan kehidupan ahkak ni, tapi ahkak suka dek. free n easy gitu :)

3 comments:

Khai♥Rin : anies said...

Sedap2 belaka ni

fadzli Amir said...

Tinggi kopi...

AnneRaini said...

ok dah tu aktivitynye.. byk utk diri sndiri. takde sape kacau.