Saturday, March 28, 2015

Progrem Hari Sabtu

Bukan senang nak berkumpul kawan2 especially melibatkan hujung minggu, kawan2 yang lain mesti dah ada progrem bersama keluarga anak2 kawan2 boipreng2 memasing. tapi today adalah dalam sejarah, kami dapat berkumpul dengan kawan2 sepejabat untuk lunch date dekat Ikan Bakar Bellamy. 

Hari weekdays ni agak payah sikit untuk kami semua pergi lunch sesama atas sebab urusan kerja yang kadang2 membuatkan kami tak sempat nak keluar makan pun. dapatnya berkumpul hari ini merupakan nikmat yang tak terhingga untuk kami semua...alhamdulillah

this is a happy Saturday i have today...full of joy :p

4 comments:

Normi Nieza said...

ahad dah kerja..:)

aji nugraha said...

rasanya sangat sedap..Obat Jantung Tradisoanl Jelly Gamat Gold G

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam ann,
best jugk together2 makan2 ujung2 minggu dengan kenagkawan kan3

Nur Arifa said...

wahhh terliur tgk lauk2 tu...betulla susah nak kumpul ngn kawan espcly lps dh kawen beranak pinak ..rindu zaman mudamudi hehe