Monday, April 13, 2015

Eyeliner

That day dapat give from my boy friends, dia baru balik dari Dubai and board this eyeliner for me. saya macam terpana kejab coz lelaki belikan eyeliner dekat kawan perempuan, pandai pulak dia ni beli eyeliner kan. ahkak kelu sekejab, terus pandang dia atas bawah atas semula. 

Rupanya dia tanya kawan2 perempuan dekat Dubai tu, eyeliner apa yang best dekat sana so that dia belikan as apa yang kawannya suggest tu. ok, ahkak berterima kasih dek...akan ahkak pakai hari2 ye. 

Makeup yang mesti pakai hari2 tak kira apa2 event sekali pun adalah eyeliner. tu pasal saya sangat suka membeli eyeliner pelbagai warna untuk digunakan. yang lain2 tu tak penting sangat, cukup sekadar eyeliner ye yang ada dalam handbag untuk diusung/digunakan bila2 masa yang perlu.

Yang ni jenis serbuk. mula2 pakai memang comot je mata tapi lama2 dah get use to it. best rupanya and kaler adalah hitam pekat. bila tengok sekali, dah macam eyeliner my late grandmother tapi itu dalam bekas tembaga. 

Yang ini pulak dalam bentul liquid, sangat best dan senang nak comply di mata. 

Anyway, terima kasih kepada yang memberi. walaupun ia hanya small give yang boleh dibeli dekat mane2 pun and surely tak mahal mane pun tapi itu sangat berharga untuk dimiliki. sekurang2nya ada orang ingat kat kita kan. kalau tak ingat, orang tak beri pun ke kita :) i'm bless 

5 comments:

nur anis said...

saya pun sama. eyeliner adalah benda wajib. ooo..bekas tembaga macam tempayan kecik tu kan? dulu suka curik-curik pakai makcik saya punya. hehe

Khai♥Rin : anies said...

dari jauhhh tuuu

Kakzakie said...

Pandai juga dia minta nasihat kawan perempuan. At least dia ingat kawan dia kan..

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas mendowload dn upload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam ann,
iols memang tak pakai eye liner
dolu masa kawen
tukang mekap pakaikan
naek meleleh ayor mata he3