Friday, May 22, 2015

Ada lagi...

Seperti semalam jugak, hari ini adalah yang manis2 je. beh la gini selalu ek, mau bertambah kg ahkak ni dek oiii...

ini dari ahkak sendiri, bagi senyuman yang manis untuk kawan2 semua

My friend belanja makan choc cake 'menara condong' ku beri nama. sila tengok betul2, perasan tak yang cake tu condong gara2 my friend terletak senget dalam kereta, mujur tak runtuh je cake tu. takpe, asalkan sedap dan dapat makan secara berjemaah bersama jemah2 yang lain.

7 comments:

Mar Mansor said...

dapat nama baru kek tu

Rai OurKizuna said...

akakkk.. condong tu nampak sedappp

Fizalinolie said...

Walaupun rupanya tak cantik... Yang penting sedap. Ekiki...

Nour Adieb said...

nak mkn juga choc cake, hee :)

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Haha.. dah bleh masuk antara 7 benda ajaib dunia tu.

Aiezza Sue said...

choc cake menara condong tu...tengok pon dah nampak sedap

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam ann,
yaAllah menara condong ituuuuuuuuuuuuuuuu
waa tempting sob3