Monday, May 18, 2015

Jumaat nan lepas

Last Jumaat lepas alhamdulillah cuaca sebelah petang adalah cerah. kalau hari sebelumnya, asal menjelang petang tu dah mula hujan turun. bila cerah macam ni lega sikit hati ni coz nak balik awal sikit gamaknya. 

Sekarang ni dah mudah, dari office ke station LRT Pasar Seni dah ada laluan pejalan kaki ni. dulu takde, kalau panas terik hujan lebat tu kira redah je tanpa ada tempat berteduh. kalau balik lewat malam pun dah tak takut sangat, security akan escort dari office ke station LRT. 

3 comments:

anis abdullah said...

Ko tak drive dah kerrrr

zana fahmi said...

Balik naik komuter ke Ann?

nur anis said...

lama saya tak naik lrt... terpaksa redah jem sebab nak anta ambik anak dari taska..