Wednesday, May 20, 2015

Makan @ Madam Lim's Kitchen Restaurant

Makan2 time @ Madam Lim's Kitchen Restaurant @ AEON AU2...wahhh dah lama tak buat kelaku review tempat makan ni :p tempat ni dah lama saya pergi tapi sokmo defer je buat entry, mula2 makan minggu, makan bulan...la ni makan tahun, lantak pi la ek. ok, meh review ikut tahap tekak saya ye...diingatkan lagi, ikut tahap tekak saya. tekak uolsss...pepandaila menilai sendiri :p


honey lemon and ice lemon teh - sedap  

Madam Lim's Tom Yam Seafood ni memang terbaek, cukup masam manis pedasnya. isinya pulak memang banyak, udang sotong ikan lala and ini adalah salah satu signature food dekat sini. yang penting, tak berminyak sangat ye...

Claypot Tofu

Fish with Ginger and Spring Onion

My abang sado pun suka, siap mintak nasi tambah.

For this delicious food they serve, me definitely come again soon. 
  
Wahhh masa ni ahkak gemoks dek...nak nangis ahkak tengok gambo ni. rasa bertambah dosa pada badan sendiri huksss.

6 comments:

Nurzakiah Hanum said...

sedapnya

♥ ROS ♥ said...

Tomyam tu tringinnya tgk...
Abg sado ros pun suka tgk hp klu org amek gmbr. Hihihihi...

Kakzakie said...

Makan berdua banyak tu mestilah kenyang betul Ann.. kakak suka pilihan Ann lebih kurang favourite family kakak...

nuyui a.k.a miss YUI said...

trgoda tgk ikan tu..hihihi..

Inani Hazwani said...

sedapnyaaa tomyam

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam ann,
mana daaaaaaa gemoks
uols selim ja iols nengok