Monday, May 11, 2015

Meeting lagi...

Another meeting lagi at KL Convention Center last Friday...saya always be a focal person to arrange this orang besar2 (management) meeting. dah biasa and dah nasib badan orang kata, duty is duty.

Yang sentiasa kawan2 cakap, kalau meeting dekat sini makanan memang heaven. okay saya mengaku...makanan dekat sini memang sedap tapi kalau hadap sampai seminggu berturut2 mau muak jugak kan. 

Okay, lets focus on what i eat that day...

my breakfast menu

kudapan waktu meeting berlangsung...sempat ke tidak habis tu belakang kira tapi biasanya segigit je lepas, yang lain dah selamat masuk mulut partner semeja

this is my lunch menu...cukup la, dah nak pecah perut nak telan semua ni. yang heavy2 dish tu memang tak usik langsung

Today is Monday...tak payah nak blues sangat. it's a beginning of a week...cheer up :p

3 comments:

Normi Nieza said...

sdapnya..:)

Khai♥Rin : anies said...

mkn ke meeting ni ;-)

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

assalam ann,
sonoknya meeting
nak join he3