Wednesday, May 13, 2015

Normal life...

Melalui hari2 yang biasa saja tanpa ada hick up sana sini situ. routine harian yang sama, pagi ke office, petang ke gym, malam tido.

Malam tadi terasa nak makan sesuatu yang panas2, ada karipap frozen. cukup la sekali goreng habis sepeket tu dengan sekali hadap. sedap rupanya karipap ni bila dah lama tak makan + couple pulak dengan kopi o v(*_*)v

6 comments:

Nurzakiah Hanum said...

sedap n simple

Fizalinolie said...

Simple tapi sedap. Huhu... Pekena pulak dgn kopi o.

♥ ROS ♥ said...

Tgk karipap rasa nk mkn karipap lak..hahaha

nur anis said...

sedap nya.. saya suka korek inti, buang kulit..hihi

Kakzakie said...

Memanglah sedap sebab gandingan pun mantap:)

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam ann,
karipap panas2
heaaaavenn