Monday, July 20, 2015

2nd Day Penang Trip - Breakfast

Tak banyak kisah raya tahun ni nak di kongsi bersama dalam entry tapi ada jugaklah serba sedikit tu. nanti2 la ye, gambar pun tak transfer lagi. sekarang ni saya nak sambung kisah Penang Trip je dulu.

Hari ke 2 kami di Penang, makan breakfast seperti biasa pastinya hanya di hotel sahaja. cepat or lewat, kami pasti turun untuk breakfast jugak walaupun kadang2 tu perut masih terasa kenyang lagi. dah sekali dalam bill kan, terasa rugi pulak kalau tak turun makan. meh tengok apa yang kami makan.

bubur nasi with salted vege and soy sauce untuk saya

verity of juice 

tak tau apa nama makanan ni tapi saya sangat suka...sedap

pakcik ni tak sah kalau tak makan omelette egg dia tu, kegemaran sangat

ini pinggan ke dua, sah saya memang suka makanan tu

last menu, assorted bread

Tak boleh nak makan banyak sangat coz lepas ni nak pekena nasi kandar lagi. yes, as usual...saya sangat suka makan nasi kandar. kalau datang Penang ni tak sah kalau tak makan nasi kandar kan.

Hari yang sama jugak my half family check out dan heading back to Seremban. tinggallah kami yang masih ada berbaki sehari lagi di Penang. 

4 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah syok jln2 penang ye kak..

Sue Bee said...

penang mmg surga makan-makan..adoiyaii..rindunya SB nak ke sana jenjalan lagi

Nieda ramly said...

selamat hari raya... sunway selalunya banyak pilihan makanan

Nieda ramly said...

selamat hari raya... sunway selalunya banyak pilihan makanan