Thursday, July 23, 2015

2nd Day Penang Trip - Empangan Air Itam

Saya pun tak sure kenapa saya nak datang sini tapi best la tempat ni, banyak air hiksss. sebelum ni tak pernah lagi jalan sampai sini, sekadar lalu naik kereta je la tapi berhenti tu tidak. kali ni since banyak masa, kita singgah sekejab di Empangan Air Itam.

nak jugak la posing barang sekeping dua

Jalan nak ke sini memang agak mencabar, agak sempit tapi cantik lagi la jalannya nak compare jalan tapah nak ke Cameron Highland dedolu. saya yang dah biasa dengan jalan2 berliku gini, tak rasa cuak sangat. 

Lepas menjemurkan diri di tengah panas tu, terus pegi cari tempat sejuk2 pulak.

2 comments:

Nurzakiah Hanum said...

bestnyaaaaaaaaaaa

Aniey Yusoff said...

seronoknya pegi bercuti2...tggu cuti sekolah br boleh pegi bercuti hikhik...