Tuesday, July 28, 2015

Bookmark

Sangat kecoh today pasal rombakan kabinet yang katanya baru di announce. macam2 cerita pulak yang timbul selepas tu, no comment atau lebih kepada tak nak comment apa2 pun walaupun banyak perkara yang tak puas hati pun.

Apa2 la labu, jangan kita jatuh sama sudah la...

Dapat bookmark ni dari intern yang last day today. my full name in jawi, cantiknya. 

Saya tanya jugak la naper bagi bookmark ni coz orang lain dapat present lain. intern ni cakap, coz saya selalu nampak akak baca novel macam2...pendek kata akak suka membaca. bagus pemerhatian adik ni, tau2 je ahkak ni sebenarnya 'ulat bulu eh ulat buku' hiksss :p

3 comments:

Nurzakiah Hanum said...

singgah ptg
bz sangat2

anis abdullah said...

Dia eja nama kau kalau ikut pembacaan aku Jamai-zah. Nama kau disebut Ja-ma-i-zah kan.? Apapun kau tetap dipanggil Ann...

Sue Bee said...

Gitu rupanya nama sebenar. NAma ANN pon tampak sweet