Wednesday, July 29, 2015

Kisah pagi hari

Di pagi yang hening, masih ramai lagi yang baru nak bangun mandi. ada jugak yang dah selesai solat tapi masih bersiap2 di hadapan cermin. 

Tapi ahkak dah nak sampai office huhuhu

Alam maya masih gelap gulita, harapkan lampu neon menerangi jalanan. mujur pegi kerja berhantar, today je la...hari lain ko pegi keja sendiri je jah.

Time in: 6.07am this morning. sampai je dekat floor, terus singgah surau dulu. tak sempat nak subuh di rumah pun.

Lepas tu baru masuk workstation, getar lutut jugak. masa ni la teringat cerita kawan2, or ada jugak pernah mengalami pengalaman paranormal di office ni. takpe, tabahkan hati...berdoa moga2 takde yang nak menyapa menegur pulak.

Awal sangat sampai office, lampu pun tak ON lagi. boleh request tapi malas pulak nak call. takpe kita bergelap sambil ditemani cahaya dari screen laptop je. sempat lagi buat my healthy breakfast. 

Tujuan datang awal gila kinzir ke office...ermmm biarlah RAHSIA muahahahah 

5 comments:

Pudgy Daddy said...

kdg2 abe kie dtg awal gak ke sek sbb nak mengelakkan traffic jam..

Sue Bee said...

Awalnya sampai ofis!!gelap lagi jalan tu,Ann.

aizamia3 said...

Sampai awal bersebab takpe.. kalau sekadar suka2 nak sampai awal.. memang taklah kan.. ;)

Kakzakie said...

Kakak memang jenis penakut kalau sendiri gelap-gelap tak berani rasanya kakak ni Ann.

Mimy Hamid said...

awal gile hahaha...rahsia tu tak menahan haha