Friday, July 10, 2015

Penat...

Semalam merupakan hari yang hamat kelang kelibut untuk saya. 

Pagi2 lagi dah dapat called dari HRM requested for covering. kalau takat Dayabumi, ahkak redo je dek tapi ni dekat KLCC. ahkak memang is sangat maleh nak ke KLCC nun walaupun lagi dekat kot dengan rumah. tambahan pulak yang nak di covering tu adalah boss yang dah atas lebih dari syiling...pepaham je la, tak paham pun tak mengapa. 

Berkesudahan, petang semalam keluar office je dah 7pm. terus pegi rumah mak mertua je menadah tangan mintak tumpang berbuka. dapat berbuka bersama mak lagi...suka.

Tak lama pun, singgah untuk makan berbuka je. lepas solat magrib terus siap2 nak balik. badan berlenggas sangat dah. 

Tapi my laki pulak ajak ke Jalan TAR, nak cari samping raya katanya. adoiii maleh betul ahkak tau tapi pegi jugak. dah dia yang drive, kalau ahkak drive...takdenya nak ke Jln TAR tu. parking, jalan menapak keluar masuk kedai kain...at the end tak beli pun, menggelegak tak darah ko. ishhhhh

Tektik penyejuk hati bini, diupahnya blended secawan. lupa nak bawak tumbler, redo je bayar lebih 2 hengget.

Hari ni saya di KLCC lagi, hopefully tak berlarutan sampai minggu depan (@_@) 

2 comments:

anis abdullah said...

Saboooo jelah dapat laki cerewet oiiii... aku nye laki pun cerewet. Kita teman kalau dia tak kenan habis jalan apa pun tak beli...
Saboooo jugakla cover keje orang ekkk..

MyLife Ria said...

Hahaha...pandai incik hubby ambil hati isteri dia...

Jarang dengar orang lelaki/suami ajak shopping baju. Area super bz dan susah parking cam Jalan TAR tu pulak...hehe