Tuesday, July 7, 2015

Sunway Hotel @ Georgetown, Penang

Selepas turun dari Bukit Bendara, kami terus ke hotel for check in. kami tak stay the same hotel dengan abang dan kakak's family coz this time we nak stay dekat town sahaja + this hotel look pretty good in website too. they all stay dekat Batu Feringgi.

Our deluxe room at Sunway Hotel, Georgetown...this time tak dapat king bed, takpe boleh adjust dekat situ :D kedudukan hotel ni di tengah bandaraya, so senang nak kemana2 without car's...bus taxi banyak lalu lalang depan hotel ni.

Ini budak ikut kami check sekali, lepas check in nak keluar semula for lunch. kalau ikutkan dia mau je ikut tido sekali tapi dek sebabkan keesokannya my sista and bro family dah nak balik...tak dapat dia nak join tido dengan kami. 

All standard stuff disediakan dalam room ni. ada full length mirror to camwhore but not me la ek...


shower room, no bath tub 


where is my bath tube?!!!


3 comments:

Nurzakiah Hanum said...

great hotel

anis abdullah said...

Eh tidur hotel sama tapi laun tempat je...takde fridge eh?

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntik juga..