Wednesday, August 5, 2015

Chillex @ Dome Cafe

Kita sambung balik kisah jalan2 Penang ye, taknya habis lagi...ahkak pun dah bosan sudah.

Sambungan activity after pegi melawat kawasan, kami terus cari tempat sejuk pulak. panas kot dekat ampangan tu, berlenggas jadinya. destinasi seterusnya, Queensbay Mall. dah petang2 macam biasalah, mencari kopi sedaplah kita. kali ni nak cuba Dome Cafe pulak, kot2lah berbeza kopinya dari hak KeeL nun.

Can't miss with this cheese cake. 

dah lupa apa nama minuman ni but i'm love it

see, suka dapat minum kopi kan

9 comments:

Nora Karim said...

Sedapnya nmpk air tu... coffee ka?! Terliur! Haih!

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Memang nampak sedap air tu. Macam-macam ada kat atas dia.

umi alya said...

Sedapnya..

umi alya said...

Sedapnya..

umi alya said...

Sedapnya..

Asha Lya said...

Uishh apasal menu kat atas ni mgoda kalbu

Kakzakie said...

Kalau dah nama jenjalan tak makan memang tak sahlah Ann
Pilih ajelah mana suka:)

ummi aqilah (LM) said...

Uish kek tu nmpk sgt mengiurkan

Sue Bee said...

Chiz kek tuh sungguh menggoda. SB penah gak gi QBM..besarnya bangunan..bila gi cari keta kat parking boleh sesat..hahaa..