Monday, August 10, 2015

Ke GH...

Hati ke laut jugak today, reasonnya my laki tak sihat. demam dekat rumah tu dari last week lagi tak kebah2. dah pegi GH, suspect denggi tapi platelet tak jatuh, tu yang still survive dekat rumah. so far this morning badannya dah kurang sikit sakit2 tu, perut pun dah tak meragam sangat since semalam.

Today pegi GH lagi, tak tau apa latest result. dia pegi sorang je ke GH, saya masuk office hari ni. semoga my laki baik2 aje. 

macam biasa, mulakan pagi dengan sesuatu yang berkhasiat

Awal hari ni sampai office by lrt. my laki nak pegi GH cepat, nanti ramai orang katanya. maka he just send me at lrt sajo.

7 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

moga baik2 kptusan GH nnti..

Nurzakiah Hanum said...

wow

anis abdullah said...

Semoga cepat sembuh your laki. Get lucky.

ummi aqilah (LM) said...

Moga suami ann cpt sembuh

Kakzakie said...

Moga en faizal cepat sembuh.
Sementara tu Ann cubalah sediakan sup ketam dan kalau boleh telan (sebab ada org tak tahan pahitnya) makan berulam dgn pucuk betik. Jus jambu batu merah juga boleh dicuba kalau dpt.

Pengedar Shaklee Sri Aman said...

Semoga suami cepat sihat

Sue Bee said...

Harap cik suami cepat sembuh. Telan apa saja ubat yang cikdoktor bagi.